La cançó de la setmana

Avui començam el dissbate amb una excel·lent notícia: el sempre sorprenent Beck ha tret nou disc, Colors. Així que aquí, que l’admiram tant, toca descobrir-lo. 

La primera cosa que penses és… què ens presentarà aquesta vegada el polifacètic artista californià? Ens sorprendrà amb un disc més lent  i folk (com foren Sea Change o Morning Phase)? O tornarà ser el Beck bohemi i experimental del principi (com demostrà ser a Mellow Gold i Odelay)? O en canvi  ens presentarà un disc més pop- funk-electrònic a l’estil Midnite Vultures? La resposta la teniu a la vostra tenda de discos, però he de dir que en una primera escolta el classificaria de pop alegre (d’aquí el títol tan adient de Colors de l’àlbum) amb els típics tocs experimentals i funkis del geni californià. En resum, una mescla de Midnite Vultures amb Odelay, perquè ens entenguem.

Degustin un dels seus senzills, Wow:

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.