La cançó de la setmana

Si una cosa té bona seguir l’artista Manu Chao, a part de gaudir de la seva bona música, és que te permet descobrir artistes brillants d’arreu del món que d’una altra manera seria més difícil (no sonen precisament per les radiofórmules).   És el cas de l’algerià Idir, un dels artistes amb els quals ha col·laborat.

Aquest artista ja va sortir en la secció de col·laboracions, precisament amb Manu Chao, i aquesta vegada ho fa amb veu pròpia, concretament amb la bella cançó A vava Inouva. Poesia (de fet us en deix la lletra subtitulada al propi vídeo), emoció i música s’ajunten per formar un tema inoblidable.

Aquí el teniu en aquesta versió en directe:

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.