Cronologia (V)

2011

27 febrer.- Flor de Card atorga el Card d’Or a Francesca Duran, Recona, per la seva participació en diversos moviments populars del municipi durant més de seixanta anys: boleros, ximbomba, cors parroquial, Coral llorencina, teatre… (FC).

16 març.- S’inaugura l’escoleta del CP Mestre Guillem Galmés, al camí del Purgatori. Acollirà els infants d’entre 3 i 6 anys (FC).

20 març.- S’inaugura el Centre de dia de Son Carrió. Està ubicat a l’antic convent de les monges franciscanes i compta amb tres plantes: a la baixa hi ha el menjador, la sala d’estar, un despatx i la capella; al primer pis, un gimnàs, despatxos i una sala multiús; al segon, la biblioteca (FC).

Abril.- La Societat Espanyola de Fisiologia vegetal concedeix el premi Sabater 2011 a Jeroni Galmés, per la seva trajectòria investigadora (El diari de la UIB).

22 maig.- A les eleccions municipals celebrades avui s’han donat els següents resultats: PP, 1.150 vots (5 regidors); GISC, 881 vots, 4 regidors; PSOE, 421 vots, 2 regidors; AGIN, 254 vots (1 regidor); PSM, 249 vots (1 regidor) (FC).

Juny.- El llorencí Gori Eloi Fullana guanya el campionat de Balears en Ruta per Carretera, en la modalitat cadet (FC).

11 juny.- Mateu Puigròs, cap de llista del GISC, és elegit batle, amb el suport d’AGIN i del PSOE (FC).

22 juny.- L’escola de Sant Llorenç celebra el seu 50è aniversari (FC).

Juliol.- Manuela Meseguer és nomenada directora de l’Institut Balear de la Dona (FC).

6 juliol.- Es cala foc el puig d’Alpara, que queda totalment calcinat (FC).

31 juliol.- L’Ajuntament organitza un lipdub, en el qual hi participen gairebé totes les associacions del nucli urbà de Sant Llorenç (FC).

9 setembre.- Es presenta la publicació digital Card.cat. Ha estat impulsada per Pau Quina, que ocuparà el càrrec de president; Joan Tomàs Matamalas, que n’ha fet el disseny informàtic; Josep Cortès, Tomàs Martínez i Guillem Pont, que, juntament al president, formen l’inicial equip d’editors (FC).

Octubre.- S’inaugura el nou tanatori municipal (FC).

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.