Cronologia (V)

2011

27 febrer.- Flor de Card atorga el Card d’Or a Francesca Duran, Recona, per la seva participació en diversos moviments populars del municipi durant més de seixanta anys: boleros, ximbomba, cors parroquial, Coral llorencina, teatre… (FC).

16 març.- S’inaugura l’escoleta del CP Mestre Guillem Galmés, al camí del Purgatori. Acollirà els infants d’entre 3 i 6 anys (FC).

20 març.- S’inaugura el Centre de dia de Son Carrió. Està ubicat a l’antic convent de les monges franciscanes i compta amb tres plantes: a la baixa hi ha el menjador, la sala d’estar, un despatx i la capella; al primer pis, un gimnàs, despatxos i una sala multiús; al segon, la biblioteca (FC).

Abril.- La Societat Espanyola de Fisiologia vegetal concedeix el premi Sabater 2011 a Jeroni Galmés, per la seva trajectòria investigadora (El diari de la UIB).

22 maig.- A les eleccions municipals celebrades avui s’han donat els següents resultats: PP, 1.150 vots (5 regidors); GISC, 881 vots, 4 regidors; PSOE, 421 vots, 2 regidors; AGIN, 254 vots (1 regidor); PSM, 249 vots (1 regidor) (FC).

Juny.- El llorencí Gori Eloi Fullana guanya el campionat de Balears en Ruta per Carretera, en la modalitat cadet (FC).

11 juny.- Mateu Puigròs, cap de llista del GISC, és elegit batle, amb el suport d’AGIN i del PSOE (FC).

22 juny.- L’escola de Sant Llorenç celebra el seu 50è aniversari (FC).

Juliol.- Manuela Meseguer és nomenada directora de l’Institut Balear de la Dona (FC).

6 juliol.- Es cala foc el puig d’Alpara, que queda totalment calcinat (FC).

31 juliol.- L’Ajuntament organitza un lipdub, en el qual hi participen gairebé totes les associacions del nucli urbà de Sant Llorenç (FC).

9 setembre.- Es presenta la publicació digital Card.cat. Ha estat impulsada per Pau Quina, que ocuparà el càrrec de president; Joan Tomàs Matamalas, que n’ha fet el disseny informàtic; Josep Cortès, Tomàs Martínez i Guillem Pont, que, juntament al president, formen l’inicial equip d’editors (FC).

Octubre.- S’inaugura el nou tanatori municipal (FC).

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.