Fotos del dinar de germanor del 135è aniversari de “La Serverense”, actual Banda de Música Local de Son Servera

El dissabte dia 11 de novembre, un dia abans del concert de Santa Cecília la Banda de Música Local de Son Servera organtizà un «Dinar de Germanor» per celebrar el 135è aniversari de “La Serverense”, actual Banda de Música Local de Son Servera.
Al dinar hi assistiren els ex components de les juntes directives de la banda dels darrers 25 anys, ex músics , els músics actuals, i regidors de l’ajuntament que acompanyaren als músics i compartiren records.
Va precedir el dinar una animada sessió de fotos per a recordar aquest dia, algunes de les quals les publicam.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.