Robatori surrealista a Sant Llorenç

Quina sorpresa no me n’he duit avui quan he anat a fer el cafè al bar de can Gil: no hi havia  els sofàs!!! I no és que el pobre Gil els hagi duit a endreçar o a posar un altre tapís, no… és que els hi van robar en plena plaça dissabte a la nit!

Varen desfer-los d’on estaven fermats i tan tranquils se’ls emportaren amb una furgoneta o camiona (ja que els sofàs eren de mida considerable) i ningú se’n va adonar… a pesar de ser en plena plaça, devora el carrer Major (per més inri tancat a la circulació els caps de setmana), teòricament el centre neuràlgic del poble. Aquests lladres d’avui en dia se veu que ja no s’estan de robar  a qualsevol lloc a la vista de tothom…

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.