Nadal a sa Coma

Taller familiar de decoració de Nadal al CEIP Punta de n’Amer de sa Coma i II Mercadet de segona mà

El passat dimecres dia 6 i divendres dia 8, l‘AMIPA del CEIP Punta de n’Amer de sa Coma, va organitzar uns Tallers de decoració familiar en família. Els tallers varen córrer a càrrec de na Sara Fernández d’Ennigulart. El primer dia varen fer mandales de Nadal amb llavors i el divendres feren figuretes de decoració amb porcellana freda.
L’objectiu de l’AMIPA era que pares i fills compartissin una estoneta divertida i agradable. Els tallers varen ser tot un èxit, felicitacions a l’AMIPA per la iniciativa.
El dissabte dia 9, l’Associació de Veïns de sa Coma va organitzar el II Mercat de segona mà al Talaiot de Na Pol, la pluja no va fer acte de presencia i el mercadet es va poder celebrar tal i com estava previst.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.