Inici de l’East Mallorca Cup – Cala Millor 2017 amb alguns canvis i quadre d’enfrontaments i horaris

Per motius de logística s’han hagut de realitzar alguns canvis en els equips que competiran a partir de demà a la X edició de torneig internacional de futbol U12, East Mallorca Cup – Cala Millor 2017.

Els equips participants seran:

Spanish Soccer Emirates Academy (Director: Michel Salgado), Al-Nasr Dubai, el Leeds United d’Anglaterra, Athletic Slatina de Romania, Brommapojkama d’Estocolm, Reial Societat de San Sebastian, Selecció de Mallorca, Atlètic de Balears, C.D Cardassar i C.D Serverense.

L’últim equip internacional a incorporar-se han estat el Brommapojkama, es tracta d’un club suec que té el rècord quant a equips i jugadors federats en totes les categories i l’expedició de les quals a Mallorca encapçala, Olof Mellberg, un vell conegut de l’afició europea, exjugador del Villareal, Juventus i Aston Vila.

Els primers a arribar a l’illa han estat els romanesos del Slatina que ja es troben en Cala

Millor. Per a la tarda i nit d’avui dilluns, està previst que s’incorporin la resta d’expedicions.

La competició s’iniciarà demà a partir 15.30 h en el camp de futbol de Sant Llorenç del Cardassar, on tindrà lloc la presentació dels equips i el partit inaugural que disputaran, Spanish Soccer Emirates Academy de Michel Salgado, amb els donostiarres de la Reial Societat.

Es poden consultar vídeos i fotos a l’adressa: www.visitcalamillor.com/press

S’adjunta quatre d’enfrontaments i horaris de l’East Mallorca Cup – Cala Millor 2017.

enfrontaments i horaris

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.