Granots i Sopes presenta el videoclip nadalenc “Lo millor des poble ets tu”

Ja el tenim aquí, el videoclip nadalenc de Sant Llorenç des Cardassar! 😍🎅

El producte d’un poble unit, amb ganes de fer coses i ambiciós. Si una cosa ha quedat clara, és que el millor d’aquest petit (però gran) poble és la seva gent. En definitiva, TU ets el millor que tenim. 🌟

Gràcies, de tot cor, a tothom que ha participat en aquest projecte, sigui de la forma que sigui, ja que sense vosaltres això no hauria estat possible! 😊

I com diu la cançó, comparteix aquest missatge i fes del món un lloc millor! ❤️

Es tracta del videoclip de la cançó ‘Lo millor des poble ets TU’, la qual és una adaptació de la famosíssima cançó de na Mariah Carey. En el rodatge va participar molta gent de Sant Llorenç des Cardassar, la qual va gaudir de l’experiència i va demostrar que som molt més que un simple poble. Producció i post producció realitzades per Francesc Alzina & Maties Alzina. Lletra composta per Francesc Alzina & Maties Alzina. Montatge musical fet per Francesc Alzina. Interpretada per Cèlia Femenias Perelló. Gràcies a tothom que ho ha fet possible!

Un pensament a “Granots i Sopes presenta el videoclip nadalenc “Lo millor des poble ets tu”

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.