Fotos de la Dimoniada, la torrada i el mercadet de sa Coma

A diferència de l’any passat, que la forta pluja va impedir fer la torrada de Sant Antoni a sa Coma, enguany la Dimoniada va ser un èxit i hi participaren els dimonis de Són Carrió, Porto Cristo, s´Illot, Amics de Manacor, Canvi de Murta de Son Servera, i els de sa Coma, que sortiren el divendres dia 19 a les 19.30 de Cal Dimoni, acompanyats per la Banda de Música de Sant Llorenç, dirigida per Pere Siquier, feren el recorregut fins arribar a la plaça de la Delegació, on hi havia un animat mercadet. Les colles de dimonis feren els seus balls individuals per acabar la Dimoniada feren un ball tots junts.
Abans de la torrada l’Ajuntament va fer entrega d’un obsequi al guanyador de sa Coma del concurs dels programes de les festes, Salvador Noriega Atienza. I l’Associació d’Amics dels Dimonis de sa Coma i Costa, presidida per Antoni Barragan, em varen donar una gran sorpresa i els dimonis i Sant Antoni em varen fer entrega d’una placa en agraïment «Per la Difusió de la nostra festa de Sant Antoni de sa Coma».

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.