Emoticona’t

Comença una nova secció a Card.cat. Cada cert temps (dependrà de les notícies que generi el poble i l’actualitat en general) faré un resum visual del que ha donat de si el panorama informatiu (amb prioritat per als assumptes locals), tot amb una llenguatge modern “d’avui en dia”: les emoticones. Com que Card.cat ja va servit de reflexions i escrits, provaré d’atracar la revista a aquest llenguatge d’avui en dia més pictòric, breu i directe. Miam si té èxit i dura una llarga temporada!!!

Vos present el menú d’aquest primer número: tres misteriosos termos a Son Vives; el llogaret de Son Carrió;  la polèmica del Cardassar amb el seu porter; el misteri de qui punyetes ha guanyat la loteria; en Rajoy i la seva paraula; el Sant Antoni que ha acabat …

1. APAREIXEN TRES MISTERIOSOS TERMOS AL PUNT VERD EXTRAOFICIAL DEL POBLE: SON VIVES

 

2.EL DIARI ES LLUEIX I TITLLA SON CARRIÓ  DE LLOGARET LLORENCÍ 

3. EL CARDASSAR A PUNT DE PERDRE 3 PUNTS PER ALINEACIÓ INDEGUDA

4. PERÒ ALGÚ HA GUANYAT LA LOTERIA EN AQUEST POBLE?

Fins i tot va ser tema recurrent de  l’Argument d’enguany.

5. RAJOY DEMOSTRA QUE TÉ PARAULA

Abans de les eleccions…                                        Després de les eleccions….

6. FINALITZA UN GRAN SANT ANTONI

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.