Quarta diada solidària CEIP Punta de n’Amer

Benvolguts Companys i Companyes,

Ens complau convidar-vos el proper dimarts, 30 de gener, a celebrar d’una manera molt especial el dia de la Pau en el nostre centre:

El  IV Esdeveniment Solidari al CEIP PUNTA DE N’AMER. (de 16:00 a 19:30)

Enguany el volem dedicar al ‘The Big Red Bus’. La temàtica d’aquest dia se centra en pacients amb càncer però enguany volem anar una mica més enllà i ajuntar forces. Precisament els pacients que més sang necessiten són ells, però enguany el banc està en un punt molt baix de reserves i per aquest motiu volem posar-hi tot el que puguem de la nostra part.

Així doncs, seria tot un plaer comptar amb la vostra presència, participant en els tallers, donant sang o fent algun donatiu.

Els alumnes de 2n Cicle de Primària s’han esforçat molt dissenyant distints logotips per xapes i imants que es regalaran als donants de sang. Tots aquells que també vulguin  contribuir podran adquirir-ne.

Els diners que es recaptin a la diada aniran destinats a l’Associació ASPANOB(Asocicación de Padres de Niños con Cáncer de Baleares).

Si vosaltres no poguéssiu venir, però teniu coneguts als quals els pogués interessar participar d’aquesta festa, són igualment benvinguts. No dubteu en fer arribar aquest missatge al vostre cercle d’amics. Quants més siguem, més aconseguirem!

L’AMIPA ha organitzat juntament amb les activitats extraescolars diferents tallers, jocs, activitats i moltes sorpreses on gaudirem tant els petits, com els grans. Així que no ho oblideu, vos necessitam a tots.

Per a més informació, no dubteu en posar-vos en contacte amb nosaltres via correu electrònic o telefònic.

Atentament,

Equip directiu del Ceip Punta de n’Amer

C/ Roselles 17 

Sa Coma

07560

TELÈFON: 971 811 444

DIRECCIO@CEIPPUNTADENAMER.ORG

CEIPPUNTADENAMER@EDUCAIB.EU

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.