ADT.PL – Presentació/1

Aproximació a Determinats Trets de les Persones Llorencines. Aquests és el títol de l’aventura que anam a començar. L’edició, en format virtual i petits capítols, d’una feina feta. Quin és el motiu?. Possibilitar que els lectors interessats hi puguin dir la seva.Hem parlat amb 138 persones que han donat la seva opinió sobre la proposta d’assenyalar un aspecte positiu i un de negatiu referit a l’ésser generalitzat de la persona llorencina. Però hi pot haver altres plantejaments i opoinions. Tot és obert!

Clicant aquí es pot veure la presentació i el seu guió. Presentació realitzada en el marc de les proppasades festes de Sant Antoni.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.