Entrevista sobre la crisi del Cardassar

Un dels punts d’actualitat del nostre poble, encara que en aquest cas no sigui en cas positiu, és la crisi en la qual està immers el primer equip de futbol del poble, el Cardassar. Per això Card.cat ha volgut saber de primer mà, a través del president del club, com es viu aquesta crisi, quines mesures s’han pres per intentar salvar-se i el perquè de tot plegat. A continuació, idò, podeu llegir l’entrevista i trobar-ne resposta:

1. A dia d’avui amb una situació tan crítica a la classificació, com està l’equip i la directiva pel que fa a estat d’ànim?
Tant l’equip com la directiva tenim fe i sobretot estam units, que és el més important en casos així. Un exemple d’aquesta unitat i el remar tots junts cap a una mateixa direcció és que voluntàriament s’han incrementat els entrenaments de 3 dies a 4, sense imposicions de cap tipus.
2. Quines mesures s’han pres per intentar endreçar el rumb?
Bàsicament canviar d’entrenador i fer quatre nous fitxatges, a pesar que a aquestes alçades de la temporada sigui difícil.
3. A què creis que es deu aquesta crisi? S’han pogut detectar els errors que han duit l’equip a aquesta situació?
Primer de tot vam tenir problemes per confeccionar un bon equip. Cal recordar que els nostres pobles veïns juguen a 3a Divisió (Son Servera, Manacor…), destins molt més atractius per molts jugadors.
Després també hi ha hagut un cúmul de circumstàncies que ens ha portat on esteim, com per exemple la desmotivació. És evident que amb els mals resultats els jugadors es desmotivaren.
4. Com definiríeu la feina de l’anterior tècnic, José Luís Miquel Gallardo?
No xerraré malament d’ell. És una bellíssima persona i va fer tot el que va poder. Potser la falta d’experiència li fos un hàndicap.
5. Vist ara a posteriori creieu que heu tardat massa a cessar-lo? 
Potser però no et pensis, és difícil trobar un míster amb garanties i requisits, du temps. Però ha valgut la pena, ara ja el tenim i compleix tots els requisits.
6. Quins criteris heu seguit per fitxar el nou entrenador? Quines garanties creieu que pot aportar?
Volíem un entrenador amb experiència, que dugués bon ambient a l’equip i ganes. Podem dir que en Sánchez té tot això i més.  Per no anar més enfora ha entrenat el Campos, el qual va pujar a 3a Divisió; i el Son Verí.
Per ara, amb quatre partits, ja obtingut una victòria, dos empats i una sola derrota.
7. Una de les escenes més surrealistes que ha viscut l’equip ha estat el cas de l’alineació no apte d’un porter, la qual cosa va ser denunciada per l’equip rival? Que va passar exactament?
Tot això està en recurs. Hi ha un punt de la normativa que diu que els jugadors han de tenir 22 anys l’1 de gener de la temporada en curs per pujar del segon equip (3a Regional) al primer , i el nostre porter, que vam pujar de la 3a Regional per aquest partit, complia aquest requisit. Però és que a més en Regional aquest decret  no val.
8. Com creieu que acabarà tot plegat?
Tenim fe de guanyar amb la llei amb la mà. Ells s’han volgut fixar en una circular interna que tanmateix està per sota de la llei que t’he explicat.
 
9. L’equip rival va actuar amb mala fe  o vosaltres haguéssiu fet el mateix?
Certa mala fe hi va haver, supòs que per haver-los guanyat el partit, amb 5 jugadors de la 3a Regional, per més inri, a causa de les baixes que teníem.
10. Per acabar, podríeu dir algunes paraules esperançadores a l’afició per  així poder recobrar la confiança? 
Que farem tot el possible per mantenir la categoria, no abandonarem el vaixell i si no ho aconseguim l’any que ve farem feina per pujar aviat. No ens rendirem.
Per donar un toc optimista vull recordar que ara ve “la nostra lliga”, contra els rivals que estan classificats devora noltros.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.