Professors i alumnes del Centre d’Educació Especial Joan Mesquida celebraren el dijous llarder

El passat dia 8 de febrer els alumnes i professors del Centre d’Educació Especial Joan Mesquida, celebraren el dijous llarder amb una animada festa de disfresses, ball, i desfilada al pati del col·legi.
Al ritme de la música alumnes i professors es marcaren uns bons balls. Destacar el divertit ball de la directora Marga Platel i la professora Aina Maria Riera, que emulant a Meryl Streep ballaren Mamma Mia!, davant la divertida mirada dels alumnes, pares, i professors.
Enhorabona a tots els professors per l’esforç i dedicació que fan al llarg del l’any envers de tots els alumnes.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.