Engrandim l’OCB

Recordau que dilluns vinent, dia 12 de febrer, a les 20.00 h, tendrà lloc al bar Xarop de Manacor (plaça de Ramon Llull, 18) la presentació comarcal de “Engrandim l’OCB“, l’única candidatura electoral que aspira a liderar l’Obra Cultural Balear.

Acompanyat per diferents membres de la candidatura, el candidat a la presidència de l’entitat, l’advocat Josep de Luis Ferrer,

ens explicarà quins seran els eixos principals del programa que ha de guiar les actuacions de l’OCB dels pròxims quatre anys i que fa una especial incidència en aspectes com la cultura, el sector audiovisual, la promoció de l’ús social del català i la reactivació de l’organització. 

Aquest article s'ha catalogat com a Cultura i s'ha etiquetat amb per Tomàs Martínez representant Obra Cultural Balear. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.