Comencen les obres de l’Hospital de Manacor (ampliació Urgències)

Quan el centre hospitalari va començar la seva activitat estava preparat per atendre 80 casos diaris i a dia d’avui, encara que hi ha més treballadors, l’espai físic dedicat segueix sent el mateix des de la seva obertura. Tot això suposa una gran implicació dels professionals que estan al capdavant del servei. Una mostra d’aquest creixement és que en el 2000 els usuaris d’Urgències van ser 51.701, en comparació l’any passat es va atendre un 50 per cent més de visites.
Aquests dades es desprenen de la memòria d’activitats de l’Hospital presentada el passat mes de gener. Per tant benvinguda sia l’ampliació.

OBRES D’AMPLIACIÓ
Les obres de la primera fase: servei d’Urgències i ressonància magnètica engloba l’ampliació d’aquestes àrees i suposarà créixer un mil metres quadrats dividits amb dues plantes de 500 m2. La planta del soterrani albergarà diverses dependències no assistencials d’Urgències i el taller d’electromedicina, mentre que la planta principal comptarà amb una nova àrea d’observació amb 16 boxes i una àrea diferenciada d’atenció pediàtrica.
Entre els dies 12 i 16 d’aquest mes, s’instal·laran nous senyals d’indicació de com accedir al servei d’urgències.
La gerent Catalina Vadell, va demanar «disculpes anticipades i sobretot «paciència». També va manifestar que seran 15 mesos de renou, canvis de circulació i hi haurà un control exhaustiu d’accés al servei d’Urgències.
També mentre durin les obres només es permetrà un acompanyant per pacient. El guàrdia de seguretat donarà a l’acompanyant una targeta d’identificació que retornarà a la sortida.
Un altre dels inconvenients és que aquestes obres suposaran la pèrdua d’una sèrie d’aparcaments ja que es tancarà el carrer d’accés a Urgències. Ja s’han segellat les finestres i portes per evitar l’entrada d’aire i pols en els quiròfans i s’està implantant un protocol de bioseguretat ambiental.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.