La Rua a Son Carrió en imatges

Malgrat el fred de neu, moltes disfresses no es varen voler perdre la festa al poliesportiu de Son Carrió. Si el color de la rueta era el vermell, a la rua va ser el blau “del fred que feia”, però la banda de música de l’Ajuntament i els Spaghetti Gourmet ajudaren a caldejar l’ambient.

El delegat, Mateu Frau, va repartir els premis. El jurat ho tengué difícil ja que hi havia moltes comparses originals; el primer premi fou pel “Tocador de les Barriguitas”, el 2n per a una comparsa de trolls, el 3r per a “La Tribu” i un premi especial pel cotxe de bombers.

Enhorabona a tots els valents participants.

A l’enllaç següent trobareu totes les fotos carriocity – fotos Rua Son Carrió

Text i imatges: carriocity.com

Un pensament a “La Rua a Son Carrió en imatges

  1. I que no parlareu del robo que hi va haver el divendres a la guarderia de Son Carrió? O ho taparan com ho varen tapar quan robaren a l’escola de Sant Llorenç i que tothom sap qui va ser? Tampoc obrirà cap investigació la policia?
    Això te un nom i se diu PREVARICACIÓ

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.