Festival de Bandes a l’Auditori Sa Màniga, on hi participaran les bandes de música de Sant Llorenç i Campos

Dia 17 de març, a l’Auditori Sa Màniga de Cala Millor es celebrarà un Festival de Bandes, on actuaran conjuntament les Bandes de Música de Campos i Sant Llorenç des Cardassar , la primera part del concert dirigirà les bandes el director de la banda de Campos Joan Laínez, i la segona part el director de la banda llorencina, Pere Siquier.
A la primera part del festival les bandes interpretaran: Balkan Dreans, Kees Schoonenbeek, Ivanhoe, Código de Caballeria, ¿Lealtat o amor?, Batalla y final Bert Appermont.
La segona part del festival anirà dedicat a obres de la gran compositora Sara Galiana, que vindrà expressament al Festival i assistirà al assaig general de les bandes. Les obres programades són: La Odisea, Sara Galiana, Stonage, Welcome to the Stone Age, Sabal the sabertooth.
Un Festival sens dubte a tenir en compta per el gran treball que vénen fent les dues bandes i que sens dubte serà una motivació extra pels músics comptar amb la assistència de la referida compositora.
El president de la Banda de Música de Sant Llorenç, Tolo Mestre ens informà de la satisfacció de tots el músics, ja que el passat dilluns aconseguiren la renovació, per dos anys més del director Pere Siquier, que presentà uns interessants projectes a la banda i a l’ajuntament per als propers dos anys.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.