Fibra òptica

A l’entrevista que el 20 de febrer en Xerafí va fer a Conectabalear no s’esmenta –crec– el temps que es torbaran a acabar la instal·lació dels cables de fibra òptica, si és que arriben a aconseguir el permís per acabar-la.

Ho dic perquè en el carrer de l’Esperança fa algunes setmanes que hi ha un gran rodet d’aquesta fibra, mig desfet i amb alguns trossos tallats, que fa nosa per voltar i ocupa l’espai d’un aparcament de cotxe, ara que n’anam tan escassos. Si no fan comptes acabar prest l’esmentada instal·lació, crec que l’haurien de llevar, o l’empresa o l’Ajuntament, no fos cosa que passàs com les barreres grogues que hi ha escampades aquí i allà des de temps immemorials.

Per cert, en relació a l’entrevista, m’asseguraren que això del silenci administratiu fa anys que ha passat a la història: si no els donen permís han d’esperar a tenir-lo per començar.

7 pensaments a “Fibra òptica

  1. Cal dir que l’empresa va deixar la bobina al carrer Clavell, aquesta estava senyalitzada i es va fer d’aquesta forma a petició explicita de l’ajuntament. El cable no es pot tallar a mitat de feina ja que suposa perdre tota l’estesa ja feta, ha de tenir continuitat.

    El cable ha estat tallat per algú, i ha mogut la bobina al carrer de l’Esperança, fora cap tipus de senyalització i a un cap de cantó on no pot estar.

    L’empresa aquest mati ha recollit la bobina.

  2. La fibra òptica és un luxe i si feim es coio no l posaran. Ens toca la loteria perquè una empresa vol fer un inversió simple vist gairebé fuinosa i molt favorable pel po le i noltros badam

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.