La Bella y la Béstia, el Musical

AUDITÒRIUM SA MÀNIGA
Dissabte, 24 de març, a les 18 h
LA BELLA Y LA BESTIA, EL MUSICAL
Direcció: Rafel Brunet
Companyia Mallorca So
Espectacle en castellà
Entrada: 16 €

Una acurada escenografia, un ric vestuari, cançons noves i vuit actors són els ingredients amb què Rafel Brunet ha ‘cuinat’ un nou musical, la seva especialitat teatral. La bella y la bestia ha realitzat múltiples funcions, i ha recollit grans aplaudiments a tots els teatres.

La història del mercader, les seves tres filles i la bèstia que es converteix en príncep està encarnada per grans actors. Segons explica Brunet, el muntatge que ha concebut posa el seu accent «en una escenografia de conte i en un ric i variat vestuari». Es tracta d’una adaptació del conte clàssic, amb cançons noves, i en el qual no falta el mirall màgic, el que la bèstia regala a Bella perquè pugui veure la seva família, i que aquí permet veure allò que hi ha a l’altre costat.

VENDA D’ENTRADES: ja podeu comprar les entrades per internet (www.samaniga.es) i triar les vostres localitats. També a la venda ja aquí a taquilla. No es fan reserves de moment

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.