El duet VOICELLO, actuaran al Festival de Música Internacional de Lisboa

Biel Fiol i Carme Garí components del duet VOICELLO, han estat seleccionats per actuar el proper 5 d’abril al Festival de Música Internacional de Lisboa. Una passa molt important a la seva carrera on es presentaran amb el nou format de trio: veu i violoncel amb una pedalera de loops, acompanyats del bateria Miquel Marquès.

Amb la gira estan fent actualment als pobles de Mallorca, Crossover Opera Pop, ja no és només de veu i violoncel, amb la incorporació de la bateria li dóna un aire modern a les obres més clàssiques i aconsegueixen presentar un concert que és música clàssica i a la vegada música popular de Mallorca i d’altres indrets, amb el qual aconsegueixen arribar a tots tipus de públic, molt variat i de totes les edats.

El passat diumenge dia 11, actuaren al teatre de Petra, on convidaren a tocar amb ells al estudiant de piano, Joan Jaume Moll Alòs, un jove que el passat estiu va acompanyar a na Carme Garí al concert de les Festes Patronals de Petra.

Voicello aprofità l’actuació del passat diumenge per fer arribar un missatge, ja que els agradaria que tots els mallorquins coneguin Crossover Opera Pop, a més és un concert on es pot assistir tota la família, ja que cada detall que ofereixen està pensat per arribar a totes les edats.

Ja heu sabeu idò, animau-vos a assistir els concerts de Voicello!. Les dues properes cites: el 14 d’abril a la Casa de Cultura de Felanitx, i el 21 d’abril al Teatre de Santa Maria.
El fotògraf de les imatges del concert de Petra que publicam són d’en Joan Servera Cabrer. Un antic alumne d’en Biel de qual donava classes de violoncel a l’Escola de Música de Manacor.

Recordem que el passat 25 de febrer, es va haver de suspendre l’actuació del duet prevista a l’Espai 36, per una una inesperada intervenció quirúrgica de na Carme.
Esperem que que aviat puguin trobar un forat en la seva agenda i puguem gaudir de la seva actuació a Sant Llorenç.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.