Concert de les corals Gent Gran Punta de n’Amer i Coral de l’Escola de Música de Porto Cristo

El diumenge dia 8 d’abril, a l’església de Santa Maria de sa Coma es va celebrar el Concert de Pasqua a càrrec de les corals de l’Escola de Música de Porto Cristo i la Coral Gent Gran Punta de n’Amer de sa Coma.
A la primera part del concert va actuar la Coral de Dones de l’Escola de Música de Porto Cristo dirigida per Maria Antònia Gomila, acompanyades al piano per Francesca Comes, cantaren: l’havanera Vestida de nit, Sol i lluna, Hop deep is your love dels Bee Gees, de la cançó dels Bee Gees destacar la bona interpretació de la cantant solista Nùria Martín, Sous le ciel de Paris d’Edith Piaf, i la cançò popular Sor Tomasseta. Un bon concert de la coral de dones que deixà palesa la gran evolució de la coral sota la direcció de Maria Antònia Gomila.
Abans de donar pas a la segona part del concert de la coral amfitriona, la Coral Gent Gran Punta de n’Amer, es va retre un homenatge a madò Catalina Massanet Mascaró, resident des de fa anys a sa Coma i component de la coral des de la seva creació l’any 2003, i que ha decidit retirar-se de la coral per motius d’edat, ja que el proper dia 7 d’octubre, si Déu vol, complirà els 90 anys. La directora Margalida Barceló, en nom de la coral li va fer entrega d’un obsequi. El programa de la Coral de la Gent Gran escollit per aquest concert de Pasqua va ser: Pange Lingua, Shivago melodie, Només tu dels Platers, L’Arc Iris , Ses panades, i Hallelujah de Leonard Cohen. Acompanyà a la coral la pianista Margarita Roig, i el seu fill Pau Vallbona. Un bon concert de Pasqua, cal felicitar a tots els components de la coral per la dedicació que fan al llarg de l’any a la coral, molts d’ells són membres fundadors de la mateixa, que es va fundar l’any 2003.El concert va acabar amb l’actuació conjunta de les dues corals que cantaren Edelweiss de Richard Rodgers.
Enhorabona a les dues corals, i la més cordial felicitació, a les pianistes Francesca Comes, Margarita Roig, i Pau Vallbona, felicitació que feim extensiva a les directores Maria Antònia Gomila, i Margalida Barceló per la seva dedicació envers les corals i la música al llarg de l’any.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.