Cala Millor mantén les Banderes Blaves en les seves platges

Les platges del Consorci de Turisme que formen l’Ajuntament de Son Servera i l’Ajuntament de Sant Llorenç seguiran lluint les banderes que asseguren els estàndards màxims de qualitat, serveis i protecció.

Aquest dimarts la Fundació per a l’Educació Ambiental (FEE) ha confirmat que les platges des Ribell – Sa Marjal de Son Servera, la platja de Cala Millor, que pertany als dos municipis del Consorci, i també la de sa Coma, de Sant Llorenç des Cardassar, lluiran un any més la distinció de l’organització internacional que reconeix el compliment dels criteris de legalitat, sanitat, neteja, seguretat i informació mediambiental.

Aquesta distinció garanteix la qualitat de les platges serverines i llorencines, i reconeix  i ofereix al visitant un plus de tranquil·litat; i és que per tal d’atorgar aquest reconeixement, examinadors internacionals valoren les condicions higièniques, de seguretat, accés lliure, sostenibilitat, compliment de la legislació, l’atenció a persones amb discapacitat i l’oferta complementària i educativa de cada platja.

Com a novetat d’aquest any, des de la Fundació també s’han tengut en compte els possibles abocaments d’aigües residuals i s’ha destacat que totes les platges amb aquesta denominació el 2018 tenen un desfibril·lador a menys de cinc minuts.

Les distincions de Bandera Blava s’atorguen internacionalment des del 1987. Cala Millor ha obtengut aquesta bandera en 28 ocasions des que el 1989 en va rebre la primera. Els regidors de Turisme d’ambdós ajuntaments, així com els de Medi Ambient, volen també recordar els importants esforços que es fan any rere any per mantenir aquest guardó.
Així, amb aquesta confirmació, a partir de l’1 de juny les platges del Consorci de Turisme podran tornar a hissar les seves Banderes Blaves.

Catalina Amores Febrer (encarregada de premsa de l’Ajuntament de Son Serva).

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.