Concert de guitarra acústica a l’Espai 36

El pròxim divendres, 18 de maig, es durà a terme un concert de guitarra acústica a l’Espai 36 a les 20:00h.

Aquest, serà a càrrec de Trevor Gordon Hall i Tanausú Luis Fingerstyle.

Trevor Gordon Hall, ha estat classificat com un dels 30 guitarristes del món menors de 30 anys per la revista Accoustic Guitar. És un guitarrista de Filadèlfia (USA), l’estil del qual va des dels ritmes de conducció nerviosos fins a delicats temes melòdics.

Tanausú Lluís, natural d’Icod de los Vinos, és músic i professor llicenciat en guitarra clàssica al Conservatori Superior de Salamanca, màster de música de cambra enfocada a la guitarra a la Universitat Mozarteum de Salzburg i diplomat en magisteri musical per la Universitat de La Laguna. Al novembre de 2016 va ser seleccionat finalista del concurs Internacional Guitar Master 2016 en la categoria de fingerstyle que va tenir lloc a Polònia, on hi havia Tommy Emmanuel i Martin Taylor de jurat.

El preu de l’entrada és de 10€, les quals es poden adquirir directament a l’Espai 36, o bé a través de la web www.mallorca-ticket.com

No us ho perdeu!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.