El director insular de carreteres visita Sant Llorenç per conèixer la problemàtica de les travessies

El passat dimecres, 23 de maig, el director insular de carreteres, Joan Cifre, va visitar Sant Llorenç des Cardassar per conèixer de primera mà la problemàtica del trànsit a les travessies del poble.

L’Ajuntament de Sant Llorenç ha reiterat la intenció d’acceptar la cessió d’aquestes travessies, sempre que s’entreguin en unes condicions òptimes.

Entre d’altres aspectes, el consistori sol·licita el fressat i re-aglomerament de tota la superfície, la instal·lació de semàfors, l’elaboració d’una sèrie d’estretaments, la millora de les voreres, la creació de més passos de peatons, etc.

El director insular de carreteres visita Sant Llorenç per conèixer la problemàtica de les travessies

El director insular de carreteres visita Sant Llorenç per conèixer la problemàtica de les travessies

Un pensament a “El director insular de carreteres visita Sant Llorenç per conèixer la problemàtica de les travessies

  1. No veig necessari el fet de posar semàfors quan la tendència és llevar-los. Sí que en canvi és necessària la incorporació de passos de vianants i la preferència pels vehicles provinents de les travessies en qualcuns dels trams. Per altra banda és evident la necessitat d’eixamplar les voreres, ja que com es veu a la imatge, tot i no ser ni de molt la de la foto la zona a on la vorera és més estreta, hi cap just-just una persona. No en parlem ja si tens un infant i has d’empenyer el cotxet o si has d’anar amb cadira de rodes a on l’amplària és del tot insuficient. Fora interessant també que els passos de vianants estiguin al mateix nivell que la vorera per facilitar d’aquesta manera el trànsit dels vianants i reduir així també el temps que es tarda en travessar el carrer i fer d’aquesta manera també una circulació més fluida en la que hi guanyin tant els vehicles com els vianants.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.