Diumenge dia 3 de juny tall de carreteres de Cala Millor, sa Coma, i Porto Cristo amb motiu de la Totaltrimallorca 2018

Diumenge dia 3 de juny es durà a terme una nova edició del Totaltrimallorca, la Triatló Internacional de Cala Millor, a distància Olímpica 51,5 i Half Distance 113. Aquest any es torna a celebrar el Campionat de Balears de la distància Olímpica i inclou les modalitats de natació, ciclisme i carrera a peu.
Recomanacions per a la circulació del trànsit de vehicles: La prova ciclista és l’única que afecta el trànsit de vehicles per això, des de la Policia Local i l’organització es demana que tinguin en compte el següent: Es poden produir retencions de trànsit en els fluxos de vehicles entre Cala Millor i Sa Coma entre les 8:20 i les 13:00 hores.
Recomanació i opcions per circular en sentit Sa Coma – Cala Millor: Per l’avinguda Baladres seguint per l’avinguda de sa Coma on hi haurà un “bypass”.
Pel carrer Lligabosc. En sentit Cala Millor – Sa Coma: Per l’avinguda Cristòfol Colom i Carrer Lligabosc, mitjançant un “bypass” a la rotonda entre aquests carrers. Per Carrer Estanyol, mitjançant un “bypass” a la intersecció amb el Camí de Son Moro Vell per anar direcció a la rotonda de l’avinguda Baladres.
Es prega que els autocars i vehicles pesats utilitzin la carretera de Porto Cristo MA-4023.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.