Campanya de captura de serps invasores

Molts de vosaltres haureu sentit xerrar, i fins i tot les haureu vistes, de les serps invasores.

La introducció d’espècies invasores és una de les principals amenaces per a la biodiversitat, especialment quan es tracta d’una illa, com és el cas de Mallorca. A més, l’aparició de noves espècies de serps està causant certa alarma entre la població. Per això, l’Ajuntament ha posat en marxa una campanya de captura de serps invasores, posant a disposició de la ciutadania unes gàbies-trampa destinades a la seva captura.

Les trampes es cedeixen en préstec a totes les persones que ho sol·licitin i signin el document de cessió comprometent-se a fer-ne un bon ús, entregar les serps capturades al personal de l’Ajuntament, retirar les trampes i retornar-les en acabar el període d’activitat dels rèptils.

Per a més informació sobre la problemàtica de les serps invasores, la cessió i l’ús correcte de les trampes, les persones interessades es poden dirigir a qualsevol oficina d’Atenció a la Ciutadania de l’Ajuntament.

Campanya de captura de serps invasores

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.