La Suma’Truck arriba al Gastromarket de Sant Llorenç

Aquesta setmana el Gastromarket Sant Llorenç ha comptat amb la presència de la Suma’Truck de Càritas una iniciativa d’economia social i solidària.
Des de Caritas Mallorca han posat en marxa aquest projecte de botiga ambulant per sensibilitzar i comercialitzar productes de comerç just i koluté. Els productes koluté són productes de confecció de peces de vestir amb teles importades de Senegal i treballades per senegalesos que estan aquí. L’objectiu és fer realitat l’acompanyament de ciutadans nouvinguts de Senegal, l’enriquiment mutu de dues cultures i la comercialització justa en un món on la dignitat i els drets dels més dèbils han de ser reivindicats.

L’Ajuntament de Sant Llorenç des Cardassar, en el marc del dia mundial dels refugiats, 20 de juny, ha volgut donar visibilitat a una problemàtica internacional: l’acollida als refugiats. El món viu la pitjor crisi dels refugiats des de la segona guerra mundial. Els refugiats són persones que fugen de la persecució, les guerres, la violència, l’opressió, les violacions de drets humans o els desastres naturals. Iniciatives d’integració social dels benvinguts, com aquesta, són les que manquen i les que poden donar resposta a aquesta crisi internacional.

Dintre d’aqueta iniciativa també el mercat ha comptat amb la presència de s’Altre Senalla, amb el productes de comerç just que tan agraden als visitants del Gastromarket Sant Llorenç.

La Suma’Truck arriba al Gastromarket de Sant Llorenç

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.