Més de 500 alumnes de les escoles del municipi de Sant Llorenç celebren el Dia Mundial del Medi Ambient

L’Ajuntament en col·laboració amb algunes associacions, han organitzat un matí de tallers i activitats sostenibles a l’Auditòrium sa Màniga

L’Ajuntament de Sant Llorenç, des de l’àrea de Medi Ambient, ha dedicat aquest dimarts matí a una jornada d’activitats i tallers per a celebrar el Dia Mundial del Medi Ambient, que fou aquest passat 5 de juny.

A aquesta activitat hi han participat un total de 545 alumnes, d’entre 6 i 12 anys, procedents de les escoles de Sa Coma, Son Carrió i Sant Llorenç.

L’Auditòrium sa Màniga i els seus jardins han estat els espai seleccionats per a dur a treme els nombrosos tallers i activitats que s’han programat amb l’objectiu de conscienciar des de ben petits de la importancia vital de preservar i tenir cura del medi ambient.

A aquesta iniciativa, organitzada en col·laboració amb la Conselleria de Medi Ambient, també s’hi han adherit nombroses associacions que han ajudat en la realització dels diferents tallers i activitats.

Amb tot, 17 tallers han implicat i apropat una mica més la sostenibilitat i el medi ambient als estudiants que han pogut aprendre com reciclar, la importància de no utilitzar plàstics, com protegir la fauna marina, en què consisteix el comerç just o els compostos del sol; entre moltes altres coses d’una manera entretinguda.

La jornada, que ha començat a les 09:00  h del matí, ha acabat a prop de les 14: 00 h amb el lliurament dels premis de dibuix de la campanya de prevenció d’incendis de la Conselleria “Ni un foc al bosc”. En total s’ha premiat a sis finalistes, d’entre els que cal destacar a na Magdalena Bover Riera de Son Carrió, la guanyadora absoluta del concurs a escala autonòmica que ha dissenyat el dibuix que ja llueix als cartells d’aquesta campanya arreu de les Illes Balears.

El balte del municipi, Mateu Puigròs i la regidora de Cultura, Dolors Sánchez, tampoc han volgut faltar a la cita i han passat pels diferents tallers per veure tot el que s’oferia.

Aquesta activitat, enfocada dins el marc del Dia Internacional del Medi Ambient, pretén facilitar i ajudar a les escoles en la conscienciació i implicació dels més petits per a la cura del nostre entorn, i és que l’educació ambiental és el primer pas per a aconseguir un futur més sostenible.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.