No els hi deu interessar

Pimeco presenta la campanya “Viu mallorquinament” a on la patronal del petit comerç de Mallorca ha presentat a la seu de la Felib aquesta iniciativa que tendrà en la senalla mallorquina un reclam per als clients que visitin el petit comerç.

Sant Llorenç no compareix a la llista dels municipis adherits.

L’any passat el Consell de Mallorca organitzava i pagava durant l’estiu un cicle de projeccions de cinema a la fresca al que s’adheriren més de 30 municipis mallorquins.

Sant Llorenç no compareix a la llista dels municipis adherits. (Enguany en faran sense la col·laboració amb el Consell).

El Consell de Mallorca posà fa uns anys en marxa l’Agència de Defensa del Territori de Mallorca, que té com a finalitat exercir, dins l’àmbit de l’illa de Mallorca, les competències insulars en matèria de protecció de la legalitat urbanística i les competències municipals en aquesta matèria que li cedeixin els ajuntaments, mitjançant els corresponents convenis de delegació. A més els ajuntaments adherits reben assessorament legal per part del Consell i altres avantatges.

Sant Llorenç no compareix a la llista dels municipis adherits.

I podríem seguir…

Hom no sap si és que l’equip de govern viu aïllat de la resta de Mallorca o si tenen altres feines, però és estrany que es desaprofitin totes aquestes ajudes, col·laboracions, convenis… quan cap d’elles suposaria una despesa afegida per als habitants del nostre municipi, ans el contrari, en major o menor mesura: donarien més visibilitat a un comerç que va haver de patir la inoperància en fets com el de les passades festes de Nadal a Sant Llorenç o ajudarien a gestionar d’una forma més efectiva l’urbanisme al municipi llorencí.

Però bé, es veu que no deu interessar.

 

 

 

 

2 pensaments a “No els hi deu interessar

  1. Des de fa uns mesos duen entre cella i cella el Gastromarket. No els interessa per res ajudar als petits comerços de Sant Llorenç. Els comerços d’aquest poble han de lluitar totsols.
    Vos pareix que el gastromarket els beneficia a tots?. Si es dignasin a fer una volta els dijous per els negocis, veurien ben clar que no tot ha de ser Gastromarket.
    En questió d’adherir-se a ses campanyes que fa la Pimeco i/o altres institucions no els interessa. Aneu a Manacor, que han possat en marxa aquesta campanya
    de ses bosses de plàstic:
    http://www.manacor.org/noticies/noticia.ct.html?tIte=lajuntament-posa-en-marxa-jo-no-vull-bossa-una-campanya-per-reduir-lus-de-bosses-de-plastic-dun-sol-us&cIte=79816.

    O a Son Servera, la campanya del senalló: http://www.calamillor7.com/son-servera-sadhereix-a-la-campanya-viu-mallorquinament-per-tal-de-potenciar-el-comerc-local/

    Després no ens queixem de que a Sant Llorenç no hi ha comerços.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.