La petita música

Per segon any consecutiu i acabat el curs escolar, els alumnes de les escoles de música i conservatoris de les Illes Balears encetaren un campus de música a Es Burotell, una finca situada a la serra de tramuntana, entre els municipis de Calvià i de Puigpunyent. L’estada fou des del 22 al 25 de juny, amb 87 joves, entre els 11 i els 16 anys, de les Illes: 49 mallorquins, 22 de Menorca i 16 d’Eivissa, durant aquests dies tingueren oportunitat d’estudiar i practicar amb els millors concertistes de l’Orquestra Simfònica de les Illes Balears. Cal dir que dos caps de setmana abans del campus, ja havien practicat al local de la Simfònica.

Aquesta activitat, anomenada “Petita Simfònica”, té com a objectiu fonamental donar a conèixer la música simfònica entre el jovent a partir de viure una experiència.

Joan Llinàs Riera, fou un dels afortunats en poder assistir a aquest campus de música, per segona vegada consecutiva. Hi va fer amics i va tenir l’experiència de poder practicar amb grans professionals de renom.

En Joan, fou l’únic clarinet de Mallorca en aquest campus. Des d’aquesta pàgina li volem donar l’enhorabona a ell i a la seva família.

La culminació d’aquests dies d’estudi fou diumenge dia 24 de juny a l’auditòrium del Palau de Congressos de Palma, amb cent seixanta músics a l’escenari  i més de mil cinc-centes persones a la platea, poguérem gaudir del programa que havien preparat els dies anteriors: Concert per a flauta num. 1 Wolfgang A. Mozart, dirigit per Pablo Mielgo i com a solista una jove flautista, Carla García Heredia, seguit Dansa hongaresa núm. 1, 3 i 5 Johannes Brahms i per finalitzar Star Wars, suite John Williams.

La recaptació de l’entrada, -amb un preu simbòlic-, anava destinada a una associació benèfica, aquest any a la Sonrisa mèdica.

Desitjam a en Joan i a tots els que tinguérem l’oportunitat de viure aquesta experiència molts d’encerts i molts de concerts.

Enhorabona Joan i a tots els teus amics músics, i aprofita i viu aquestes experiències.

Un pensament a “La petita música

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.