Carrer Major

El passat 3 de juliol es publicava un article a Card.cat en el qual s’informava del tancament d’un tram del carrer Major de 20:00 a 24:00h. Gràcies a aquest article els membres de l’oposició, i crec que la majoria de ciutadans, ens donam per assabentats d’aquesta nova iniciativa circulatòria que al marge de semblar sorgit com un bolet es suma a tot un cúmul de despropòsits que enlloc de garantir la seguretat vial tant de vianants com de vehicles no fan sinó confondre, posar en perill els vianants,
sobretot els infants que confien que no passaran cotxes quan de sobte en passa un…o dos i permeteu-me…fer rialles.
En dit article s’arfima que aquest tancament ve motivat “pel gran nombre d’activitats i afluència de públic que….” Afluència d’activitats? Quines? Les dues planejades en tot el mes dejJuliol o les que es planejaran (ja estan planejades?) per les festes de Sant Llorenç?

S’informa també que això es fa per millorar la convivència i garantir la seguretat. Només millorarà la convivència si es garanteix la seguretat i, de moment, per les iniciatives prèvies en matèria de circulació, permeteu-me que ho dubti. Hi haurà algú vigilant que, de veres, no passin cotxes o serà un “sálvase quien pueda” com fins
ara? S’inidacaran les rutes alternatives per arribar a un lloc “X” o els turistes, que tant mimam pel gastromarket, s’hauran de cercar la vida via google maps?

De nou demanam una mica més de serietat en aquest tema que cada estiu posa en evidència la improvisació, o el que és el mateix, la falta d’un plantejament fet en funció del model de poble que volem construir. Des del Partit Popular ja vam demanar fa anys la peatonalització definitiva del Carrer Major i a la taula rodona organitzada per Card.cat els veïnats s’hi manifestaren a favor. Potser tot això només
siguin passetes per arribar a la peatonalització definitiva…si és així, mal començament.

2 pensaments a “Carrer Major

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.