A PUNT EL 7è STAGE INTERNACIONAL DANSAMALLORCA A L’AUDITÒRIUM SA MÀNIGA (CALA MILLOR)

100 ballarins i ballarines s’han inscrit a l’Stage Internacional de DansaDes de l’any 2012, l’Associació cultural D-DANSA, amb la col•laboració de l’Ajuntament de Sant Llorenç, organitza cada any una setmana intensiva de dansa a l’Auditòrium sa Màniga (Cala Millor).

Enguany el 7è Stage Internacional DansaMallorca (stagedansamallorca.es) té lloc del 16 al 20 de juliol de 2018, i a l’organització s’hi ha afegit el centre VARIUM Espai de Moviment, itambé s’ha comptat amb la col•laboració de les cadenes hoteleres Protur i Hipotels.

L’Stage de Dansa és una setmana on hi ha previstes classes de dansa de diferents modalitats, amb professorat de reconegut nivell internacional i concebuda tant per als ballarins iniciats com per als professionals (de Mallorca o de fora).

A més, també s’ofereixen activitats per a infants fins a 13 anys (kids 1 i kids 2) i per a majors de 14 anys. Les places per assistir als tallers de dansa dels kids ja s’han exhaurit.

Del professorat d’enguany hem de destacar la participació dels ballarins Nil Fruitós i Ugo Boulard (finalista del programa FAMA A BAILAR 2018) per impartir les classes de hip hop. També tendrem Nicolas Ricchini, professor de funky i taller creatiu (multiguardonat per la seva participació en el curtmetratge TIMECODE i ballarí entre d’altres de la companyia Akram Khan), Patricia Fouchereau, professora de modern jazz (directora de l’escola de dansa de Cognac, França), Mamadou Diop, professor de dansa africana, Justine Marouzé, professora de contemporani per a kids i Anna Sánchez, professora de dansa contemporània i directora de VARIUM Espai de Moviment.

Per altra banda, a la plaça de l’Auditori hi haurà dues activitats per a tots els públics i gratuïtes: dimecres 18 de juliol a les 21h hi haurà l’espectacle “Freqüències Urbanes, el Hip Hop”. I divendres 20 de juliol a les 21h hi haurà una mostra oberta al públic amb els tallers de les diferents modalitats de dansa que s’hauran dut a terme durant tota la setmana.

Finalment, s’ha d’assenyalar que el 17 d’abril l’Ajuntament de Sant Llorenç va organitzar juntament amb D-DANSA el concurs de peces de curtes de dansa. Aquest concurs ha becat 7 ballarines, que podran assistir als tallers de dansa gràcies a aquesta beca.

Aquest article s'ha catalogat com a Local per Aina Nadal representant null. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.