Els poetes i la memòria històrica (2009-2018)

Dia 8 d’agost, en el marc de les festes de Sant Llorenç des Cardassar, a s’Estació, a les 19,30 hores, es celebrarà la X edició de “ELS POETES I LA MEMÒRIA HISTÒRICA”.

Aquest acte, reivindicatiu i de conservació de la memòria històrica es celebrà per primera vegada l’any 2009 amb motiu de la inauguració de l’escultura de Joan Lacomba, situada a l’Estació de Sant Llorenç, que recorda i commemora les persones que foren víctimes de la Guerra Civil Española.

Enguany l’Obra Cultural Balear, organitzadora de l’acte, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Sant Llorenç, ha dissenyat el següent programa:

1ª part. Lectura de poemes relacionats amb la contesa civil, a càrrec d’un grup de joves, acompanyats per la música de Nadal Capó, Eugènia Jaume i Cecília Genovart que serà, també, la responsable de l’organització d’aquesta part de l’acte.

2ª part. Cançons de poesia. Poemes musicats de Josep Maria Llompart. En aquest acte es retrà homenatge a un poeta mallorquí de postguerra, activista cultural, compromès amb la nostra llengua i la nostra cultura.

Sinto Serra (guitarra i veu), Noel Quintana (piano) i Monika Pocsaji (saxo alt, acordió i veu) oferiran una selecció de poemes de Llompart en el 25è aniversari de la seva mort.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.