Celebrat al Complex Esportiu RADsport de Son Servera la V edició d’activitats esportives

Durant el mes de juliol s’han celebrat al Complex Esportiu RADsport de Son Servera les “Activitats Esportives d’Estiu 2018”, que enguany han arribat a la V edició. Hi participaren uns 140 nins i nines , amb edats compreses entre els 3 i els 12 anys, separats per grups en funció de l’edat.
Molts dels alumnes (per proximitat) eren de la zona costanera de Sant Llorenç des Cardassar.
Al llarg de tot aquest mes, realitzaren diferents activitats en el Centre, com tallers, manualitats, gimcanes, iniciació esportiva, castells inflables dins i fora de l’aigua, festa de la escuma, i fora del Centre, feren excursió en bici per la via Verda, pujada a Na Penyal, visites a Can Pistoleta per jugar a pàdel, i a la Biblioteca de Son Servera.
Aquest any com a novetat hi va haver una excursió a la Colònia de Sant Jordi, i al Centre d’Interpretació de Cabrera. A més també els alumnes realitzaren tallers de reciclatge i fauna marina a la Platja de Sa Coma, des de la direcció varen agrair als responsables de platja la seva col·laboració per al desenvolupament d’aquesta activitat.
Ha estat un més on els alumnes s’ho han de passat bé, i han estat ells els veritables protagonistes.
El dia de l’acomiadament del curs des de la direcció del Complex Esportiu RADsport Son Servera, varen agrair la confiança que les famílies han tingut amb l’equip de monitors així com les mostres d’afecte rebudes.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.