Recuperar els noms antics dels carrers de Son Carrió

 L’Associació de Veïnats de Son Carrió ha iniciat el projecte d’història local i recuperació patrimonial del poble. Amb l’exposició “Les Fites del Poble”, durant les festes patronals del passat mes de maig, es va posar de manifest la necessitat de recuperar aquells indrets del poble que ja s’han perdut i que les persones majors encara recorden.
 Per això, en l’Assemblea Ordinària celebrada el passat mes de juliol, l’Associació va acordar instar l’Ajuntament de Sant Llorenç des Cardassar a recuperar la toponimia dels carrers del poble, com el noms dels carrerons de Ca’s Melé i de Ca’s Confit. I els de la Costa de Ca’s Calistro i de Na Capirrona. I senyalitzar-los degudament amb una placa perquè els noms de tota la vida no es perdin.

També, es va posar damunt la taula la idea de treballar en la recuperació del Pou dels Morers, que estava ubicat a la vora del torrent i que , amb el pas del temps i les obres de condicionament del llit del torrent , va desaparèixer. És un dels indrets més estimats i recordats del poble, on els joves hi anaven a festejar i els infants a jugar.
La recuperació del patrimoni de Son Carrió i de la història local és un dels projectes que hem posat en marxa a l’Associació de Veïnats i al que vos convidam a participar-hi, aportant fotografies, documents o informació sobre el nostre poble.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.