Bona desfilada de la Banda de Música i els Gegants a les Festes de s’Illot 2018

El passat cap de setmana l’Ajuntament de Sant Llorenç celebrà les festes de s’Illot 2018 amb tres dies de festes, dedicats la majoria d’actes als turistes.
El divendres dia 17 d’agost, el tradicional Cercavila i correfoc amb els dimonis de Son Ganxo que no falta mai a les festes, va tornar reuní a nombrosos turistes que seguiren els dimonis durant tot el recorregut.

El Concert d’Havaneres a càrrec de l’Associació Gent Gran de Campos, no va reunir a gaire espectadors.

El dissabte dia 18, a partir de les 20h animat Mercat de s’Illot que va comptar amb l’acompanyament de la Banda de Música de Sant Llorenç, dirigida per Pere Siquier, que feren el recorregut de la fira i passeig tocant animats pasdobles, tot i la calor, els músics seguiren en tot moment al director que marcava un bon ritme.

A partir de les 22h el concert a càrrec dels grups: Take That que presentà el show «Want Your Black», i el grup Val9.

El diumenge dia 19, i darrer dia de festa la tradicional Trobada de Gegants llorencins i manacorins, un any més va ser un èxit. Els portadors es veren en dificultats per seguir el itinerari donat la gran multitud que els seguí durant tot el recorregut. Els Amics dels nostres Gegants Llorencins feren un bon treball guiant als portadors entre la multitud.

La desfilada de roba a càrrec de Libelle Boutique enguany és va fer al passeig Neptú, i presentaren roba d’estiu i de la nova temporada. La darrera actuació de festes va ser l’actuació del grup de ball de bot, Nirabé.
A les 23´30 hores un gran castell de focs artificials donà per acabades les Festes de s’Illot 2018.



</a

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.