La Parròquia de S’Illot celebrà la festivitat de la seva Patrona, la Mare de Déu de l’Assumpció

El dimecres dia 15 d’agost, festivitat de la Mare de Déu de l’Assumpció la Parròquia de S’Illot celebrà la festivitat de la seva Patrona.
Nombrosos veïns i representants de l’Ajuntament de Manacor, juntament amb el delegat de s’Illot van assistir a la missa celebrada pel rector Fra Pere Vallespir, la missa solemne va comptar amb la col·laboració del cor de la Parròquia de Cala Millor.

En finalitzar la missa el rector va felicitar als nombrosos silloters que ompliren l’església, i va agrair la seva assistència. També va informar que havia aconseguit el permís del Bisbat, poder-se quedar la Parròquia de S’Illot (durant aquest any) amb la recaptació, i no haver-la d’entregar a la caixa comú. El motiu, poder sufragar les despeses que suposa el canviar la vidriera lateral de l’església, i la del interior que estan en mal estat. Les noves vidriers seran d’alumini. De moment els vitralls que adornen la porta seran substituïts per vidres normals, el cost previst supera els 12.000€.

Els vitralls decorats es guardaran a l’espera de que puguin esser restaurats.

La Banda de Cornetes i Tambors de La Salle de Manacor, acompanyà un any més la processó de la Mare de Déu, fins al port. Enguany degut a la mal mar, no va poder sortir la barca, i varen dur a la Mare de Déu fins a la punteta, on es va resar una oració en sufragi dels que han perdut la vida en el mar dins aquest any, i es va llançar un ram de flors a la mar.

El dissabte dia 18, la Parròquia de s’Illot va participar a la Fira nocturna de s’Illot amb una parada de coques i dolços, a més enguany també posaren a la venda tapets d’artesania elaborats per voluntàries que col·laboren amb la parròquia.



Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.