Avui, 8 de setembre. 3 anotacions.

1.- Salvador Galmés (a Flor de card)
“Fa uns anys, si heguésseu visitada la Mare de Déu Trobada, a Sant Llorenç des Cardassar, haurieu vista la devota imatge servant amb la mà dreta un brot d’alfàbega seca i negra, lligat amb un rosari de vidre rosat, com un enfilall de grans de magrana”

2.- Antoni Mª Alcover (La llegenda -no confondre amb fets succeïts-)

3.- Tradició (Any agrícola)
Gairebé fins a finals dels anys seixanta del passat segle, tal dia com avui, si mes no a la nostra contrada,  representava el “cap d’any” del cicle agrícola, del cicle anyal del blat. Quan els amos, missatges i parellers canviaven de posessió.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.