Què en trobau?

Ja sòn dos a Mallorca els centres escolars públics integrats a on a més de cursar Primària, també s’hi pot realitzar l’etapa de secundària. A més el Director General de Planificació de Centres, Antoni Morante, ha esmentat que la intenció és anar extenent aquesta modalitat integrada.

Què en trobau?. Pensau que és millor com que els nins i nines comencin a Artà o Manacor a l’edat de 11 o 12 anys, o us semblaria millor que puguessin estudiar a Sant Llorenç fins a l’edat de 15 o 16 anys?

5 pensaments a “Què en trobau?

 1. Yo y toda la gente que conozco, y puedo asegurar que conozco a mucha gente real de la calle no del Facebook ni del Instagram, puedo asegurar que continuamente hablamos de lo magnífico que sería que nuestros hijos, se quedasen en Sant Llorenç a estudiar el máximo tiempo posible y, que no no hiciesen pasar el mal trago de cuando empiezan en el instituto con 11 o 12 años; niños mezclándose con adolescentes, mala mezcla, no hace falta que aprendan algunas cosas de adolescentes a su niñez.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0 (from 0 votes)
 2. Jo crec que és bo un canvi de dinàmica. Tal vegada seria millor als 14, però si és per quedar a Sant Llorenç fins als 16, preferim canviar.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0 (from 0 votes)
 3. Per jo el problema de fons són els horaris. Un adolescent necessita dormir 10 hores i s’han d’aixecar massa prest, un adolescent necessita dinar en família i dinen massa tard. Aquest és el problema d’anar a un altre poble. S’han de modificar els horaris o posar menjadors escolars.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0 (from 0 votes)
 4. Des del meu punt de vista hauria de ser un fet generalitzat a qualsevol centre escolar de qualsevol lloc el poder-hi estudiar fins a quart d’ESO, així com nosaltres hi estudiàvem fins a vuitè d’EGB, tan sols són 2 cursos més.
  Els centres escolars del municipi de Sant Llorenç a més haurien de tenir preferència per al govern, ja que som l’únic municipi del llevant que no disposa de cap institut en cap dels nuclis poblacionals.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0 (from 0 votes)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.