D’un altre planeta

Diuen que la majoria dels éssers humans tan sols utilitzen una ínfima part de la seva capacitat mental, però i de la física? Aquest cap de setmana ha estat farcit de fites esportives que no sembla que puguin estar a l’abast dels humans:

El calvianer Mario Mola aonseguí el tercer títol mundial de triatló consecutiu després de ser segon a la prova de Gold Coast, a Austràlia.

L’artanenc Enric Mas aconseguí el segon la victòria a l’etapa reina de “La Vuelta” amb una escalada prodigiosa i èpica que li va valer el segon lloc a la classificació general.

No podem parlar de ciclisme a Mallorca sense parlar de la llorencina Marga Fullana que aquest juliol aconseguia el seu novè (9!) títol de Campiona del Món de Bicicleta de muntanya.

Kilian Jornet guanyava el Campionat del Món de Sky Running, basicament com tot el que es proposa aquest corredor, que perquè us faceu una idea l’any passat va pujar l’Everest dues vegades en sis dies i sense l’ajuda de bombones d’oxigen.

Per acabar, ahir mateix Eliud Kipchoge esmicolava el rècord del món de marató i el deixava en 2 hores, 1 minut i 40 segons, amb una reducció kilomètrica de 2 minuts i 35 segons.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.