Aina Llull participa a l’exposició Imago Mundi

El passat dia 18 de setembre, a la sala seu de la Fundació Barceló de Palma de Mallorca, es va inaugurar la exposició Imago Mundi, una mostra pictòrica de 10 artistes de diferents països, amb la pretensió d’apropar al públic diferents visions artístiques i maneres d’entendre el nostre món des de diversos prismes artístics de distintes cultures, mostrant el fet artístic com una veu de pau i tolerància en un món convulsionat per les guerres i les diferències socials.

A la inaguració varen assistir la directora general de Cultura del Govern Balear, Joana Català; la senadora popular, Catalina Soler; el batle de Sant Llorenç des Cardassar, Mateu Puigròs; la cònsul general del Marroc a les Illes Balears, Nezha Attahar; la presidenta de la Fundación Barceló, Maria Antonia Barceló, el director general de la mateixa fundació, Rafael Torra i alguns artistes com la Llorencina Aina Llull, en Miquel Sebastián, de Felanitx, Mateo de Vallescar ,etc.

Dins el marc de la nit de l’art 2018, el passat dissabte 22 de setembre, aquesta exposició va poder gaudir de la presència de diferents autoritats com la vicepresidenta del Govern Balear, Bel Busquets i el Director General de Turisme, Antoni Sansó.

Podeu gaudir d’aquesta magnifica exposició a la Fundació Barceló de Palma de Mallorca fins el dia 11 d’octubre, on podreu disfrutar de l’obra de diferents artistes.

Exposen:

⁃ Mourad Abdellaoui, de Aïn Beïda (Algèria).
⁃ Ghada Belabed, de Tunis (Tunísia).
⁃ Birgit feld-Dohr, de Graz (Àustria).
⁃ Bouchaid Khaldune, de Casablanca (Marroc).
⁃ Aina Llull, de Sant Llorenç des Cardassar (Mallorca, Espanya).
⁃ Brigitte Mücke, de Hamburg (Alemanya).
⁃ Ssaid Rraahmani, de Tiared (Algèria).
⁃ Djamal Talbi, de Tizi Ouzou (Algèria).
⁃ Miquel Sebastián, de Felanitx (Mallorca, Espanya).
⁃ Mateo de Vallescar, de Mèxic (Mèxic).

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.