Festes del Turista

Cala Millor segueix apostant per la promoció del comerç i de la restauració local en les seves Festes del Turista

 Del 26 al 30 de setembre el municipi costaner serà escenari d’activitats i esdeveniments diversos enfocats a la promoció local i a la incentivació del turisme en temporada baixa

 La XXXIX edició de les Festes del Turista de Cala Millor, organitzades pel Consorci de Turisme dels ajuntaments de Son Servera i de Sant Llorenç des Cardassar, començaran, un any més, la darrera setmana del mes de setembre.

Així, a partir del dimecres 26 i fins al diumenge 30 Cala Millor arreplegarà un bon i variat grapat d’activitats i espectacles amb l’objectiu de promocionar el destí en temporada baixa tant entre el mercat nacional com entre l’estranger.

A més, però, des del Consorci s’ha pretès des de sempre que aquestes festes siguin alhora potenciadores del comerç, de la restauració i de la cultura local. És per això que en gairebé tots els actes s’han implicat també les entitats i els negocis de la zona. «Volem que tota la zona costanera tengui participació en aquestes festes i que les puguin gaudir tant visitants com residents; per això, creim que hem fet un programa adaptat a tothom», ha explicat Nicolau Bordal, regidor de Turisme de l’Ajuntament de Sant Llorenç des Cardassar.

Enguany, la festa s’encetarà el dimecres 26 a les 20 h amb una gran cercavila on participaran les bandes de música d’ambdós municipis, així com batucades i actuacions diverses. Això serà només el principi d’una setmana ben farcida, en què cal destacar el Food & Shopping Night de dijous dia 27, on diferents bars situats a la zona comercial oferiran tapes al carrer i els comerços romandran oberts; i el Cala Millor Fashion Show, desfilada de moda de primeres marques de diferents comerços locals, que se celebrarà el divendres 28. Ambdós actes són un exemple de l’esperit d’aquestes festes: la promoció de les empreses del destí.

Amb tot, no es pot obviar tampoc la Turistapa, un esdeveniment ja consolidat on els establiments hotelers, bars i restaurants locals oferiran diferents creacions gastronòmiques en forma de tapa. Unes tapes que ja s’han convertit en referent culinari a la zona.

El Dia Mundial del Turisme, dia 27 de setembre, girarà enguany a l’entorn de l’eix de la transformació digital i la importància de la tecnologia en la promoció i evolució d’un sector com el turístic. Una transformació i una idea que s’ha emprat també per dissenyar el programa d’enguany.

Per tant, un pla ideal per a una setmana que, a part de tot això, inclourà també mercats, música, excursions… i que acabarà el diumenge 30 amb la nit de foc, amb el correfoc i el gran castell de focs artificials.

«Aquestes festes són una oportunitat per vendre i mostrar a la gent de fora tot el que pot oferir Cala Millor; seguim apostant per allò que ens identifica i caracteritza, i esperam que tothom que vengui les gaudeixi», ha tancat Margalida Vives, regidora de Turisme de l’Ajuntament de Son Servera.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.