Presentació East Mallorca Cup 2018

L’East Mallorca Cup 2018 promociona l’esport femení a través de la destinació Cala Millor

Enguany, hi competiran per primera vegada els millors equips europeus de futbol femení sub14 i ho faran , també com a  novetat, íntegrament en el nou camp de futbol de Cala Millor

Cala Millor es convertirà per onzè any consecutiu en la seu d’East Mallorca Cup, un torneig organitzat per l’empresa Menorca Events amb la col·laboració del Consorci de Turisme de Sant Llorenç des Cardassar i Son Servera que té la intenció de promocionar el nucli costaner de Cala Millor com a proposta turística més enllà del sol i la platja.   

El torneig reunirà els millors equips europeus de futbol femení sub14. Enguany hi participen deu clubs. A escala local, el representat de les illes és la Selecció de Mallorca, mentre que a escala nacional hi trobem el Real Club Esportiu Espanyol, l’Atlètic de Madrid, l’Athlètic Bilbao i el C.E.Sant Gabriel. Internacionalment jugaran el torneig la Federació de Futbol de Bremer, el Futbol Club Chertanovo Moscú, l’Inter de Milà, el Boldklubenn AF 1893 i el Paris Saing-Germain.

Els promotors d’aquesta iniciativa són l’empresa d’esdeveniments Menorca Events i el Consorci de Turisme, qui comparteixen la idea de promocionar tant el futbol base femení, moltes vegades en desigualtat d’oportunitats i amb el qual es pretén seguir en edicions posteriors, com la voluntat de donar a conèixer el destí Cala Millor també a l’hivern i potenciar la desestacionalització de la zona.

Una idea que s’ha volgut ressaltar durant tota la presentació aprofitant la gran diversitat geogràfica de la gent que hi formarà part. A aquesta presentació hi han assistit el president del Consorci i regidor de Turisme de Sant Llorenç, Nicolau Bordal, la regidora de Turisme i Hisenda de l’Ajuntament de Son Servera, Margalida Vives, la regidora d’Esports de Sant Llorenç, Antònia Bauzà així com el president de l’Associació Hotelera de Cala Millor, Grabiel Nebod, el gerent del Consorci, Jose Maracial Rodríguez, el vicepresident de la Federació Balear de Futbol, Joan Barceló, el director regional de Redexis Gas a Balears, Hernando Rayo i també el director-gerent de Mallorca Events, Cristobal Tudurí.

Durant la presentació s’ha fet també un minut de silenci en record a les víctimes de les inundacions del Llevant.

A això s’ha de sumar, que enguany, tots els partits es jugaran al nou camp de futbol del nucli, recentment acabat i que forma part d’un projecte de millora i reforma del Centre Esportiu i de Serveis de Cala Millor.

Pel que fa al calendari, serà el dijous 25 d’octubre a les 16:00h que arrancarà la competició, que s’allargarà fins al diumenge 28, quant a les 11:00h es jugarà la final i es farà l’entrega de trofeus. En total, es podran veure 24 partits en quatre dies de competició.

  Mercadet solidari

Així mateix, durant els quatre dies de torneig, hi haurà en les immediacions del camp un mercat artesanal amb diferents productes. La recaptació d’aquest mercat anirà íntegrament destinada als afectats de Sant Llorenç per les inundacions de la setmana passada.

 Col·laboració amb Redexis Gas

Després de la presentació, es va procedir a la signatura dels convenis de col·laboració amb les empreses Menorca Events i Redexis Gas, una de les principals companyies dedicades al desenvolupament i operació de xarxes de transport i distribució de gas natural a Espanya, pel qual la companyia energètica serà col·laborador oficial de l’East Mallorca Cup 2018.

El director regional de Redexis Gas a Balears, Hernando Rayo, va comentar que aquest acord reafirma el compromís de la companyia amb l’esport i els valors que es transmeten, així com el suport a la promoció turística del nucli costaner de Cala Millor, on Redexis Gas ha realitzat importants inversions per a desplegament d’infraestructures de gas natural que estan afavorint l’activitat econòmica de les empreses, especialment comerços i hotels de la zona, així com als particulars que disposen d’una energia més eficient i econòmica.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.