L’Ajuntament de Son Servera entregà a la Banda de Música Local la Medalla d’Or de la Vila

El diumenge dia 4 de novembre, al Teatre La Unió de Son Servera, la Banda de Música Local de Son Servera va celebrar el seu concert extraordinari de Santa Cecília. Un concert atípic per la temàtica de Halloween elegida per aquest concert, on al final del mateix es va fer entrega per part de l’Ajuntament de la Medalla d’Or de la Vila a la banda.
El concert va ser espectacular. Ja d’entrada el públic assistent havia de creuar el passadís d’accés a la sala entre monstres i teranyines per accedir a la sala decorada especialment per a l’ocasió, on la majoria de músics desfressats esperaven asseguts a les fosques a l’escenari a què el públic assistent ocupés les seves butaques.
L’actriu Esperança Raposo, vestida de bruixa, va ser l’encarregada de presentar el concert, i anava narrant breument les obres que interpretava la banda i introduint als espectadors en una màgia diferent que ajudava a valorar cada una de les obres.
El director, Joan Antoni Ballester, va escollir per a l’ocasió un acurat i difícil repertori on queda present l’evolució que ha fet la banda aquest darrer any.
La primera peça que tocaren va ser El fantasma de la Opera, seguit The great Locomotive chase, La família Adams, A Rockin Halloween, l’Hora de les bruixes, Zombies party, Malson abans de Nadal, i The Gostbusters. Totes elles obres que requeriren molts d’assajos per part dels músics, i molt de treball del director Joan Antoni, que va estar pendent en tot moment dels músics. Aquesta dedicació que han fet al llarg de l’any està donat els seus fruits i concert rere concert la banda aconsegueix superar nous reptes musicals.
Seguidament, com es la tradició al Concert de Santa Cecília de la banda, es van lliurar les medalles als músics que complien anys a la banda. Les dels 30 anys com a components de la banda correspongueren: Maria José González Rincón, Cristina Nebot Pelegrín, Margalida Sard Brunet, i Antònia Vives Tous. Als 25 anys: Rosa Zamorano Palacios, i Francisco Martín. Als 20 anys a Lluís Miquel Lliteras.
A més s’entregaren uns regals als fills dels músics nats en el transcurs del darrer any. Es van lliurar a: Joan Gil Vives (fill d’Antònia Fernando) i a Martina Melis (filla d’en Antoni i Marga).
Acabada l’entrega, el batle Antoni Servera, en representació del consistori, va fer entrega a la Banda de Música Local de Son Servera de la Medalla d’Or de la Vila, que havia estat concedida a la banda l’any passat, amb motiu de la celebració del seu 135è aniversari.
El batle recordà que la instrucció per a la consecució de la Medalla d’Or de la Vila, havia anat a càrrec la regidora de Cultura, Maria Arenas, i que era motiu de satisfacció personal com a ex músic, que s’hagués aprovat per unanimitat de tots els partits polítics en el ple celebrat a l’Ajuntament el passat 20 de setembre. També va recordar que va ser la primera vegada que la banda assistia a un ple i que tocava un pasdoble i l’Himne de Son Servera per celebrar la medalla.Seguidament, el president de la banda Lluís Miquel Lliteres , en nom dels components de la banda, va agrair la distinció, i va explicar perquè havien escollit una temàtica diferent i poc habitual a la banda, però a la vegada era un concert molt especial perquè es complia un any just que l’ajuntament anunciava que atorgava a la banda la Medalla d’Or de la Vila, per la seva dilatada trajectòria durant la qual la banda ha fet front a moments complicats no gens fàcils, però que ha sabut seguir endavant i ha aconseguit ser el que avui en dia és. Continuà dient, que la medalla els anima a fer nous projectes i seguir endavant, sobre tot (va dir) « per al públic que seguiu la banda i sentiu la música com la sentim nosaltres·.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.