Concert de Nadal 440 Aula musical

 

AUDITÒRIUM SA MÀNIGA

Dissabte, 22 de desembre, a les 19.30 h
CONCERT DE NADAL
440 AULA MUSICAL
Entrada: 2 €

440 Aula Musical s’ubica a la comarca de Llevant. Compta amb una orquestra d’uns 70 membres formada per alumnes de totes les edats, on els més jovenets tenen 5 anys. Violins, clarinets, saxos, flautes, pianos i percussió són els instruments que formen l’orquestra. A més a més hi participa un cor d’uns 70 alumnes. Veniu a gaudir de l’espectacle de Nadal!

Les famílies dels nins i les nines que hi participen podeu comprar per internet fins a un màxim de 4 entrades el dimarts 18 i el dimecres 19 de desembre. Per fer la compra s’ha d’introduir el document identificatiu (DNI o NIE) que s’ha donat a l’escola. També podeu reservar per telèfon o comprar a taquilla (sense triar la localitat). Si queden entrades disponibles es posen a la venda el dijous 20 de desembre.

Aquest article s'ha catalogat com a Local per Aina Nadal representant Sa Màniga. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.