Resultats de la tercera edició de la cursa “Rafa Nadal Urban Race”

Amb un temps excel·lent que ha acompanyat als corredors durant tota la cursa, s’ha desenvolupat l’edició 2018 d’aquesta cursa que ha comptat també amb participació (i guanyadora) llorencina.Ambdues curses, la de 6 kilòmetres i la de 11 kilòmetres han transcorregut sense cap classe d’incidència remarcable.

La cursa d’onze kilòmetres ha finalitzat amb la victòria den Miguel Manuel Campos Álvarez a la categoria masculina amb un temps total de trenta-tres minuts i cinquanta-tres segons, que li ha comportat una reducció kilomètrica de tres minuts i quinze segons  i de na Marga Fullana a la categoria femenina amb un temps total de trenta-vuit minuts i vint-i-tres segons amb una reducció kilomètrica de tres minuts i quaranta-un segons. Podeu consultar els resultats d’aquesta cursa picant aquí.

Pel que fa a la cursa de sis kilòmetres, s’hi el guanyador ha sigut n’Aziz Boutil amb un temps denou minuts i un segon amb una reducció de tres minuts i deu segons en la categoria d’homes. Pel que fa a la categoria de dones na Stephi Flores ha sigut la primera en creuar la línia de meta amb un temps de vint-i-cinc minuts i quaranta-tres segons i una reducció de quatre minuts i setze segons. Podeu consultar els resultats d’aquesta cursa picant aquí.

També podeu veure unes imatges dels participants arribant a la línia de meta
picant aquí.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.