Enviau-nos vídeos i imatges de la torrentada de Sant Llorenç

Un grup d’investigadors de Sant Llorenç i gent de les universitats UB i UIB vàrem decidir fa uns mesos fer un llibre que detallés els diferents aspectes de la desgràcia que va assolar el nostre municipi i part del llevant mallorquí l’any passat.

El llibre, que està ja en un molt avançat estat, ha d’anar acompanyat d’una part audiovisual que s’inclourà en un dispositiu digital conjuntament amb el llibre. En relació a aquesta part audiovisual volíem sol·licitar a tothom qui tengui, i ens les vulgui fer arribar, imatges i vídeos d’aquells dies per poder fer un registre audiovisual el més complet possible. Evidentment a les imatges i vídeos que ens envieu s’hi inclourà un text amb el nom de l’autor. Si l’autor així ho desitja es podrà eliminar l’àudio dels seus vídeos.

Necessitam imatges que cronològicament abracin des de les hores prèvies a la torrentada fins al dies en que els voluntariat inundà els nostres carrers d’esperança.

Si ens voleu donar un cop de mà i formar part d’aquesta iniciativa ens podeu fer arribar els vostres vídeos i imatges editors@card.cat o si sou de Sant Llorenç i us és més còmode, donant-los a qualsevol dels col·laboradors de la revista digital card.cat.

Moltes gràcies per la vostra ajuda.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.