Onofre Garcia Prohens, candidat del PI a les eleccions municipals

Tenim una segona novetat pel que fa a les eleccions municipals. Si fa uns dies dèiem que en Pep Jaume al PSIB-PSOE passava de ser segon a primer de la llista, també al PI ha passat una cosa similar. Onofre Garcia Prohens, fins ara segon de la llista, passarà a encapçalar el partit en el lloc d’Antoni Aguilar. Així les coses, podem dir que hi ha hagut certa renovació en alguns partits, la qual cosa feia temps que no es donava. 

A més, Onofre Garcia Prohens ens avança que “a la llista hi haurà gent nova, amb il·lusió, ja que la política municipal necessita un canvi i nous protagonistes”. En tenir la llista completa s’ha compromès a enviar-nos-la perquè la publiquem.   Vos en mantindrem informats!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.