L’Associació de Veïnats de sa Coma visitaren la Fira de les Flors de Costitx

Des de 1996, el primer dia de maig, Costitx s’engalana amb flors en una fira molt particular. Durant aquest dia el poble es converteix en un jardí gràcies a la feina d’experts jardiners, floristes i fructicultores. La cita d’aquest any va ser la més gran de totes les que s’han organitzat en els darrers anys ja que ocupà un total de 23 carrers. El batle Antoni Salas, es mostrà satisfet ja que pràcticament va ocupar tot el poble.
La fira es dedica especialment a la temàtica de les flors i plantes i és una fira ideal per comprar algun planter o gaudir i pels seus carrer de la bellesa de les decoracions. A més es complementa amb la venda de productes artesanals, industrials, agrícoles i ramaders.
Enguany és la primera vegada que l’Associació de Veïnats de sa Coma, va organitzar l’excursió a la Fira de les Flors de Costitx, el segon dia ja s’havien acabats els tiquets per assistir-hi.
Va ser una excursió molt interessant i ens ho passarem molt bé. Va fer un sol més que de primavera, pràcticament d’estiu. A les dues del migdia agafarem el autocar i cap al restaurant Ses Cases de Son San Martí a dinar, on menjarem un bon arròs brut, porcella, pollastre i xai amb patates. Els servicials cambrers que serviren les taules ens van atendre de meravella, passant contínuament per si volíem repetir. I per acabar un bon dinar. gelat, ensaïmada, i bons cafès. Tot i la panxada que pegarem i va haver unes quantes valentes (entre elles la vicepresidenta de l’associació Toñi) que es van atrevir amb uns bons balls en línia.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.